WESEM @ YouTube YouTube WESEM @ Facebook Facebook
WESEM
30 martie 2021

A sosit primăvara. Lucrările de câmp încep în forță. Momentul zilei nu mai are importanță dacă se lucrează »în condiții de iluminare bună. În acest an, gândindu-ne la utilizatorii tractoarelor și utilajelor agricole, WESEM prezintă noile lămpi și versiunile suplimentare ale produselor de până acum, care au îmbogățit oferta largă de lămpi LED și cu bec.

Cu o iluminare profesională corespunzător selectată de la WESEM, confortul și siguranța lucrărilor desfășurate cresc semnificativ. Oferta WESEM s-a îmbogățit cu următoarele produse utilizate în agricultură:

A. în tehnologia LED:

  • proiectoarele din seria CRV1 cu flux mai mare de lumină

Pentru a satisface nevoile și așteptările clienților ce au nevoie de o cantitate mare de lumină, a fost pregătită proiectorul CRV1 cu un flux luminos de 5500 lm. În funcție de necesități, clientul va putea alege o versiune cu cablu, conector Deutsch, mâner magnetic și cablu spiralat.

  • proiectoarele din seria CRV2 cu fascicul luminos larg și un flux luminos de 2000 lm,
  • proiectoarele din seria CRV2 cu fascicul luminos focalizat cu flux luminos de 1500 și 2000 lm,

Seria caracteristică de lămpi CRV2 are și mai multe de oferit. Opțiunile populare ale produsului au fost extinse cu versiunile cu flux luminos de 2000 lm. Pe lângă aceasta, pentru utilizatorii care caută o soluție cu fascicul focalizat/îndepărtat de lumină a fost pregătită versiunea cu unghi de distribuție a luminii de 4⁰. Merită amintit faptul că există o întreagă gamă de culori de cadre cu care puteți comanda lămpile.

  • farurile principale EGV1 – cu 4 funcții, pe deplin LED

Farul principal cu semnalizator, cu economie de energie și avansat tehnologic, complet realizat în tehnologie LED va funcționa bine în combine și încărcătoare telescopice. Este o soluție perfectă pentru persoanele care caută produse inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic.

  • proiectoare CRP2 pentru încastrare, cu flux luminos de 3000 lm

O noutate completă, care va fi disponibilă în curând spre vânzare. Acestea sunt primele faruri LED în oferta WESEM, care au un sistem optic de tip Combo care combină un fascicul de lumină larg și focalizat. Produsul este destinat încastrării în modele selectate de tractoare și combine agricole.

B. de halogen:

  • proiectoarele LPRC

Un înlocuitor foarte util al lămpilor pentru tractoarele John Deere.

Merită să avem grijă să înlocuim iluminatul cu unul mai eficient sau să echipăm vehiculele și utilajele cu lămpi suplimentare chiar acum, pentru a putea începe pe deplin sezonul din acest an. Acest lucru va îmbunătăți confortul și siguranța muncilor și va economisi timp în viitor.